mijn aanbod

Integraal Coach Programma

 

In verschillende situaties of perioden in ons leven hebben we verschillende behoeften. Daarom bied ik diverse coach programma’s en workshops aan. Ongeacht je situatie, je kunt direct beginnen het leven vorm te geven waarnaar je verlangt.

 

> Compact Integraal Coach Programma

Dit korte integraal coach programma geeft je in 2 sessies een inspirerende aanzet om zelf mee verder te gaan. Dit is een goed alternatief als je op dit moment: niet de behoefte voelt aan regelmatige ondersteuning; graag alleen werkt; of niet over tijd of geld beschikt om een uitgebreid coach programma te volgen.
(twee sessies van 1,5 uur)

 

> Compleet Integraal Coach Programma

Dit is hét integraal coach programma. We beginnen met een diepgaand onderzoek van het thema waarin je gecoacht wilt worden en waarom dat belangrijk is voor je. Op basis daarvan ontwerp ik een coachprogramma speciaal op maat voor jou. Met een duidelijk omschreven coachthema, specifieke ontwikkelingsdoelen en je eerste oefeningen.

Daarmee gaan we aan de slag. De eerste oefeningen zorgen ervoor dat je een helder inzicht krijgt in je huidige situatie. Daarna begeleid ik je in het stap voor stap los laten wat niet meer werkt en het ontwikkelen van de capaciteiten die je nodig hebt om je doel te bereiken. Gedurende het hele traject zal ik steeds opnieuw afstemmen op waar jij bent in je ontwikkeling. Zo kan ik je de optimale ondersteuning bieden voor jouw groei. We gaan dit avontuur samen aan en ik ben daarbij je gids.

Dit programma is voor jou als je echt iets wilt veranderen in je leven en daarvoor een echt commitment wilt aangaan.
(we starten met 2 sessies van 1,5 uur gevolgd door sessies van 1 uur over een periode van 4 tot 8 maanden, afhankelijk van het coachthema en wat je wilt bereiken)

 

> Two souls meeting

We beginnen fris en onbevangen met datgene waarmee je binnen komt. Door dialoog, inquiry, open vragen, circling en korte perioden van stilte of beweging, zien we hoe dat gegeven zich verder ontwikkelt.

Deze werkvorm levert vaak nieuwe en verrassende inzichten en ideeën voor volgende stappen op. Ook kan het je een dieper gevoel en begrip geven van waar je bent en wat er nodig is om de volgende fase in jouw persoonlijke ontwikkeling binnen te gaan. We kunnen elkaar overal ontmoeten; bij je thuis, in de natuur, in mijn coachruimte, of op een andere plek.
(1 of meer ontmoetingen van 2-4 uur, of een hele dag)

* Neem contact met mij op als je je afvraagt welke optie voor jou het beste is. Of als je wilt weten wat de prijs is van het coachtraject waarin je geïnteresseerd bent. Samen zoeken we dan naar de best passende oplossing voor jou.

 

> U-turn sessies

Van 31 mei t/m 2 juni zal ik dit jaar aanwezig zijn op het WILDEMAN FESTIVAL waar ik ‘U-TURN SESSIES’ zal aanbieden.
(meer info volgt)

 

> Workshops / MC-Lab

In het voorjaar van 2018 ben ik een samenwerking gestart met mijn vriend en collega Curd Wiedler. Door de bundeling van onze krachten en talenten zijn wij in staat sterk ervaringsgerichte workshops te verzorgen die door deelnemers als zeer waardevol worden beoordeeld. MC-Lab is de naam waaronder wij gezamenlijk opereren.

 

Onze workshop ‘MAN, DURF KWETSBAAR TE ZIJN’ hebben wij in 2018 met veel succes aangeboden tijdens het ‘EUROPEAN FESTIVAL OF BROTHERHOOD’ in KLeve (Duitsland) en het MANNENFESTIVAL in Sint-Joris-Weert (België).
In deze workshop hebben wij een ruimte gecreëerd waarin stilte, beweging, moed en kwetsbaarheid in een bewuste en open relatie met andere mannen geoefend konden worden.

 

Dit jaar zal MC-lab tijdens de 6de editie van het BROTHERHOOD FESTIVAL opnieuw een workshop aanbieden. Binnenkort vind je hier meer informatie daarover.

 

Face-to-face en online

In Amsterdam, Breda, Nijmegen, en na overleg op locatie kan ik je live coachen. Daarnaast bied ik mijn coaching online aan.
Mijn cliënten en ik zijn het erover eens dat het verrassend goed werkt. Ook onderzoek van het Trimbos-instituut toont aan dat online coaching even effectief kan zijn als face-to-face coaching. En de voordelen zijn duidelijk: geen reistijd, geen reiskosten.
Toch ontmoet ik mijn cliënten, als dat mogelijk is, de eerste twee sessies graag persoonlijk.

 

Kosten en Vergoedingen

Om je een idee te geven; de prijs van een coachtraject voor particulieren is gebaseerd op een uurtarief van € 75,- (excl. btw). Voor zakelijke cliënten maak ik een offerte op maat.

Gespreidde betaling is mogelijk, en de kosten van een integraal coachtraject kun je vaak (deels) vergoed krijgen. Het loont de moeite om dit uit te zoeken:
– vaak zijn de kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting
– en veel werkgevers hebben een budget voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, of uitvalpreventie

Ik werk graag met mensen die echt een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen zetten.

Als je werkelijk gemotiveerd bent om door mij gecoacht te worden, en je budget is niet toereikend, dan bied ik je een beurs aan. Op iedere 5 gewoon betalende cliënten kan ik 1 beurs toekennen. Daarmee ontvang je een korting van 30% op de normale prijs. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, stuur me dan een email waarin je je situatie toelicht.